Transitie-vergoeding.org

Transitievergoeding & Ontslagvergoeding

 
 

Pensioenontslag

Als u uw werknemer wil ontslaan wegens of na het bereiken van de AOW-gerechtigde leeftijd, heeft u daar in beginsel geen toestemming voor nodig van UWV of de kantonrechter. U kunt dus gewoon met een brief de arbeidsovereenkomst opzeggen. U moet daarbij wel rekening houden met de opzegtermijn. Bij pensioenontslag hoeft u geen transitievergoeding te betalen.

 

Vraag over transitievergoedingen?

Heeft u een vraag over transitievergoedingen, ontslag of arbeidsrecht? Praat dan eens vrijblijvend met één van onze juristen. Dat kan op werkdagen van 08:00 tot 18:00 uur via telefoonnummer 088-777 10 10. Liever online? Laat uw gegevens achter en ontvang binnen één werkdag een antwoord.
  • Geaccepteerde bestandstypen: pdf, doc, docx.

Klantbeoordelingen

4. Ik ben erg goed geholpen, kon altijd met mijn vragen terecht. Er werd begripvol geluisterd en ik kreeg passend advies.

 
Bianca Dudink

3. Bedankt voor jullie hulp bij de afwikkeling van het ontslag. Dankzij jullie is er een juiste beeindigingsovereenkomst opgesteld en is er eeen passende ontslagvergoeding vastgesteld. Heel erg bedankt!

 
Marc

2. Contact was duidelijk en werd snel gehandeld. Wel even wennen dat het contact alleen over de mail en telefoon gaat, maar ik kon het later rustig loslaten. De zaak is netjes afgehandeld.

 
Marieke
 
feedback company