Transitie-vergoeding.org

Transitievergoeding & Ontslagvergoeding

 
 

Pensioenontslag

Wilt u graag na uw pensioen blijven doorwerken bij uw werkgever? Probeer hierover afspraken met uw werkgever te maken. In de nieuwe wet wordt doorwerken na je pensioen voor werkgevers makkelijker gemaakt. Zo kan een werkgever de arbeidsovereenkomst  met een werknemer die na zijn pensioen doorwerkt, gewoon opzeggen zonder procedure via UWV of kantonrechter. Dit geldt overigens alleen, als de werknemer al vóór zijn pensioen bij deze werkgever werkte.

Geen transitievergoeding

Als de arbeidsovereenkomst wordt beëindigd wegens of na de pensioen- of AOW-gerechtigde leeftijd, hebt u geen aanspraak op een transitievergoeding.

 

Vraag over transitievergoedingen?

Heeft u een vraag over transitievergoedingen, ontslag of arbeidsrecht? Praat dan eens vrijblijvend met één van onze juristen. Dat kan op werkdagen van 08:00 tot 18:00 uur via telefoonnummer 088-777 10 10. Liever online? Laat uw gegevens achter en ontvang binnen één werkdag een antwoord.
  • Geaccepteerde bestandstypen: pdf, doc, docx.

Klantbeoordelingen

2. Contact was duidelijk en werd snel gehandeld. Wel even wennen dat het contact alleen over de mail en telefoon gaat, maar ik kon het later rustig loslaten. De zaak is netjes afgehandeld.

 
Marieke

3. Bedankt voor jullie hulp bij de afwikkeling van het ontslag. Dankzij jullie is er een juiste beeindigingsovereenkomst opgesteld en is er eeen passende ontslagvergoeding vastgesteld. Heel erg bedankt!

 
Marc

1. Bedankt voor jullie hulp bij de afwikkeling van het ontslag. Dankzij jullie is er een juiste beeindigingsovereenkomst opgesteld en is er eeen passende ontslagvergoeding vastgesteld. Heel erg bedankt!

 
Elly
 
feedback company