Transitie-vergoeding.org

Transitievergoeding & Ontslagvergoeding

 
 

Over ons

Transitie-vergoedig.org is een intiatief van het Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht.

Het Juridisch Centrum is een juristenkantoor gespecialiseerd in ontslag- en arbeidsrecht. De focus ligt daarbij op ontslagrecht.

De juristen van het Juridisch Centrum geven u in heldere en begrijpelijke taal een solide en bruikbaar juridisch advies. Ons team bestaat uit betrokken arbeidsrechtspecialisten die in uw zaak streven naar het maximaal haalbare resultaat, tegen zo laag mogelijke kosten. Pas als u tevreden bent zijn wij dat ook. Onafhankelijke, laagdrempelige en betaalbare rechtshulp. Dat zijn de kernwaarden van het Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht.

Het Juridisch Centrum is onafhankelijk en vermijdt belangenverstrengeling. Wij adviseren u altijd eerlijk en oprecht waarbij de vertrouwensrelatie centraal staat.

Door onze ervaring kunnen wij u bieden wat u nodig heeft. Of het nu gaat om een eenmalig kosteloos advies, bemiddeling of vertegenwoordiging bij de rechter. U bent van harte welkom.

 

Vraag over transitievergoedingen?

Heeft u een vraag over transitievergoedingen, ontslag of arbeidsrecht? Praat dan eens vrijblijvend met één van onze juristen. Dat kan op werkdagen van 08:00 tot 18:00 uur via telefoonnummer 088-777 10 10. Liever online? Laat uw gegevens achter en ontvang binnen één werkdag een antwoord.
  • Geaccepteerde bestandstypen: pdf, doc, docx.

Klantbeoordelingen

2. Contact was duidelijk en werd snel gehandeld. Wel even wennen dat het contact alleen over de mail en telefoon gaat, maar ik kon het later rustig loslaten. De zaak is netjes afgehandeld.

 
Marieke

3. Bedankt voor jullie hulp bij de afwikkeling van het ontslag. Dankzij jullie is er een juiste beeindigingsovereenkomst opgesteld en is er eeen passende ontslagvergoeding vastgesteld. Heel erg bedankt!

 
Marc

5. Bedankt voor jullie hulp bij de afwikkeling van het ontslag. Dankzij jullie is er een juiste beeindigingsovereenkomst opgesteld en is er een passende ontslagvergoeding vastgesteld. Heel erg bedankt!

 
Mala Nohar
 
feedback company